Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

la llengua enyorada

històries en català de la catalunya nord

  • 4
    Mecenas
  • 28.0
    mensuales
  • 103.4
    total
L'Eugeni Casanova ha recorregut tot Catalunya Nord i té unes 400 entrevistes, on es pot sentir parlar les varietats pròpies de català de la Catalunya Nord, i on els protagonistes ens expliquen  com era la vida abans. Aquestes entrevistes són document etnogràfic únic. Cal escoltar les entrevistes, revisar-les i editar-les, així com fer-ne una sinopsi.

A les entrevistes, també s'hi pot sentir la veu de l'Eugeni Casanova. Com a vegades s'hi sent la veu d'altra gent, a part de la persona entrevistada.


Subscripció 7 €
 
Les hores –i els quilòmetres– que l'Eugeni Casanova ha passat voltant per Catalunya  Nord són impagables, com ho és el material que us presentem. Hi ha algunes converses que duren una hora, i editar-les és una feina molt feixuga i difícil de quantificar, també. 
 
Set euros al mes és un import molt simbòlic per a un projecte d'aquesta magnitud i que delectarà els filòlegs i lingüistes, així com  a qualsevol persona que tingui interès en la llengua catalana. 
7,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat