Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

la llengua enyorada

històries en català de la catalunya nord

  • 4
    Subscribers
  • 28.0
    monthly
  • 103.4
    total
L'Eugeni Casanova ha recorregut tot Catalunya Nord i té unes 400 entrevistes, on es pot sentir parlar les varietats pròpies de català de la Catalunya Nord, i on els protagonistes ens expliquen  com era la vida abans. Aquestes entrevistes són document etnogràfic únic. Cal escoltar les entrevistes, revisar-les i editar-les, així com fer-ne una sinopsi.

A les entrevistes, també s'hi pot sentir la veu de l'Eugeni Casanova. Com a vegades s'hi sent la veu d'altra gent, a part de la persona entrevistada.


Subscripció 7 €
 
Les hores –i els quilòmetres– que l'Eugeni Casanova ha passat voltant per Catalunya  Nord són impagables, com ho és el material que us presentem. Hi ha algunes converses que duren una hora, i editar-les és una feina molt feixuga i difícil de quantificar, també. 
 
Set euros al mes és un import molt simbòlic per a un projecte d'aquesta magnitud i que delectarà els filòlegs i lingüistes, així com  a qualsevol persona que tingui interès en la llengua catalana. 
7.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat