Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

la llengua enyorada

històries en català de la catalunya nord

  • 5
    Mecenes
  • 35.0
    mensuals
  • 146.71
    total
L'Eugeni Casanova ha recorregut tot Catalunya Nord i té unes 400 entrevistes, on es pot sentir parlar les varietats pròpies de català de la Catalunya Nord, i on els protagonistes ens expliquen  com era la vida abans. Aquestes entrevistes són document etnogràfic únic. Cal escoltar les entrevistes, revisar-les i editar-les, així com fer-ne una sinopsi.

A les entrevistes, també s'hi pot sentir la veu de l'Eugeni Casanova. Com a vegades s'hi sent la veu d'altra gent, a part de la persona entrevistada.


Subscripció 7 €
 
Les hores –i els quilòmetres– que l'Eugeni Casanova ha passat voltant per Catalunya  Nord són impagables, com ho és el material que us presentem. Hi ha algunes converses que duren una hora, i editar-les és una feina molt feixuga i difícil de quantificar, també. 
 
Set euros al mes és un import molt simbòlic per a un projecte d'aquesta magnitud i que delectarà els filòlegs i lingüistes, així com  a qualsevol persona que tingui interès en la llengua catalana. 
7,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat